zaterdag 3 september 2011

Haaaiii allemaal :)

Heeeeeeeeee ,, dit is dus mijn aller eerste blog die ik post :). in deze blog vertel ik wat over mezelf :)
Dus wil je wat weten over mij wat ik leuk vind enzo? lees dan verder ;D xxx ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥




Ik ben saron koning 14 jaar woon in Tiel en ik luister eigenlijk net als mijn beste vriendin (nina) 24/7 naar muziek , ik hou vooral van pop muziek zoals ; Rihanna , Adele , Avril lavinge , Lady gaga , Katy perry , Pink , en dat soort mensen . en een vriendin van mij vond ongeveer een jaar geleden een meisje op youtube die egt onzettend goed kon zingen!! Christina grimmie . Ik vind haar stem echt mooi! dit is haar youtube site: http://www.youtube.com/user/zeldaxlove64#p/u/0/LdI13Ze8PzM


 Ik hou er ook heel  erg van om filmpjes over mijn vrienden te maken enzo , dan pak ik allemaal leuke foto's en filmpjes met mijn vrienden en maak er een filmpje van en dan ben ik altijd zo blij met het resultaat . ik ben nu bezig met de 2e en de eerste staat op mijn youtube account SaaarHoi . alleen is de muziek weg gehaald ''-.- .




ik hou ook veel van make up , ik vind het echt leuk om mensen op te maken en hun nagels te doen of te verzorgen , ik wil daarom ook schoonheidsspecialiste worden . ik heb alleen nog wel veel meer nagelak en make-up nodig om dingen zoals hiernaast te maken. Dat wil ik echt zoo graag leren! .


nou dit was het denk ik wel , binnekort komt er echt een blog over een van deze dingen :)
ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden . Doeeeeiiii

3 opmerkingen: